Snart börjar terminens barnyoga och familjeyoga. Så roligt tycker jag, att äntligen få sätta igång!

Barnyoga stöttar och hjälper ditt barn att utvecklas inom bland annat självkänsla, självkärlek, koncentration och impulskontroll. Barnen stärks fysiskt, får ökad kroppskännedom och tränar sin förmåga att känna igen och hantera olika känslor och mycket mycket mer!
Det är så härligt när barnen samlas på mattorna, kravlöst och fritt och blir välkomnade, sedda och respekterade precis som dom är. Yogasagan som vi upplever tillsammans förmedlar viktiga budskap och lärdomar som barnen kan bära med sig under sin uppväxt.

Pris / info:

Plats: I studion Find You. Gårdskullavägen 1 a, Kungsbacka.

Ålder: 5-8 år.

Tid: Torsdagar kl.17.00, start 17 februari, Klassen tar ca 25-30 min, efteråt öppnas upp för en pratstund och kanske lite barn-te. Totalt 45 min.

Familjeyoga på helger annonseras i sociala medier från gång till gång @find.you.erika. Då får även en förälder vara med och uppleva yogasagan. Det brukar vara väldigt uppskattat för både barn och vuxen!

Att tänka på:

Kom gärna i god tid före start ca 10 min, då klassen börjar kl 17. Bekväm/rörlig klädsel.

Inga mobiler, apple-watch eller liknande är tillåtna under klassen. Barnyoga är till för att barnen ska få en stund för sig själva utan påverkan och funderingar på omgivningen.

På barnyoga är bara barnen med och föräldrar får vänta utanför lokalen, ta en promenad eller varför inte lite gemenskap med andra föräldrar och/eller syskon.

Begränsat antal platser.

”Prova på”- kontakta mig inför önskad klass, följ sociala medier och skicka förfrågan.

10 ggr 950kr eller 120kr per tillfälle/barn.

För anmälan eller frågor kontakta mig på erika@findyou.nu eller dm på @find.you.erika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *