Tjänster

Mina tjänster syftar till återhämtning och att utvecklas för att få uppleva mer självkärlek och glädje i livet

Tibetansk Djupgående Ansiktsmassage

Ansiktsmassagen är en tibetansk djupgående massage som jobbar föryngrande men även läkande för kropp och själ.

Behandlingen är 70 min. Vi startar med ett kort samtal varpå hela ansiktet, nacke, hals och huvud masseras samt akupressurpunkterna i huvud och ansiktet.

En djupt avslappnande massage som balanserar och stärker kroppen och påbörjar processer mot läkning.

Allt vi går igenom sätter spår i ansiktet. Behandlingen hjälper till att släppa gamla spänningar och lockar fram den inre egna energin.

Coachingsamtal

Kanske har du bestämt dig för att göra en förändring i livet och vill ha stöd och vägledning på vägen mot ditt mål? Kanske vill du ha mer glädje, balans och energi?

Som holistisk livscoach jobbar jag på ett emotionellt plan. Jag lyssnar, ställer kraftfulla frågor, speglar samt använder min intuition för att möjliggöra en närmare kontakt med dig själv, ditt inre och din sanna natur vilket ger en upplevelse av balans och harmoni.

Oavsett hur ditt behov av coaching ser ut så kan du se mig som din stöttepelare längs vägen. Jag blir din guide och hjälper dig varsamt och ödmjukt att få perspektiv på din situation, hantera de känslor och tankar som du vill jobba med och hjälper dig med en anpassad handlingsplan som känns rätt just för dig.

Vi alla bär på olika erfarenheter som har format oss på ett eller annat sätt. Vi präglas av det vi minns och bär med oss från livet, likväl som vi påverkas av det som vi står inför just nu och det vi har framför oss. Utmaningar i livet kan vara många och svåra att hantera. Jag finns här för att hjälpa dig på vägen.

Jag arbetar med ett helhetstänk i mina sessioner, både mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt.

Föreläsning / Event

Önskar du eller ditt företag en inspirerande föreläsning eller ett event inom ämnen som friskvård, personlig utveckling, holistisk hälsa eller liknande? 

Kanske vill ni inspireras för ett ökat välmående på  arbetsplatsen, minska risk för ohälsa, stress eller kanske vill ni bara öka trivseln och gemenskapen med något hälsofrämjande, positivt och stärkande innehåll för mer glädje och meningsfullhet i livet? 

Vill du ha hjälp med innehåll till ditt privata event i form av en inkännande stund med utvecklande övningar och härlig inspiration?

Välkommen att att kontakta mig via mail eller boka en intresseanmälan nedan för en konsultation/offert.

Hela Hälsan Retreat

Detta retreat syftar till att grunda och stärka dig i din syn på hälsa och välmående utifrån din unika livssituation. Vi anser att allt hänger samman och att flera pusselbitar behövs för helhetshälsa; Både rörelse, näring, återhämtning, psykisk och själslig medvetenhet, sunda relationer med mera. Vägen till välmående är också ett inre sökande, skapande och ansvarstagande.
 
Vi vill under dessa dagar inspirera och stärka dig både utifrån och inifrån med motivation och handlingskraft.
Dagarna fylls av olika former av yoga, föreläsningar och workshops. Under helgen kommer det även finnas tid för återhämtning, god och ansvarsfullt lagad mat, promenad i vacker miljö vid skog och sjö, bastu/kallbad för de som önskar och givetvis mys tillsammans.
 
Vi som håller i retreatet – Erika & Anna – är i grunden utbildade till Socionom och Sjuksköterska med diverse vidareutbildningar inom funktionsmedicin, holistisk hälsa, coachning, friskvård, stresshantering och inte minst yoga.
 
I kalendern kan du se kommande retreats.

Inner Child Meditation & Healing

En meditation som läker och stärker dig och ditt inre barn.

När vi känner oss begränsade av våra känslor och tankar så är det ofta vårt inre barn som söker vår uppmärksamhet. Vi har alla, oavsett uppväxt, varit med om situationer som har upplevts obehagliga eller traumatiska och som har satt känslomässiga spår i oss som barn. Dessa spår gör sig mer påminda än vi tror idag. Detta kan ske omedvetet eller medvetet i vår vardag och begränsa oss i vår förmåga att känna och leva fullt ut. Att möta och läka vårt inre barn kan därför vara mycket utvecklande!

Genom Inner Child Meditation & Healing guidar jag dig till att stärka barnet och dig själv. Det är en kraftfull meditation som tar dig vidare, ger dig kraft och perspektiv. Vi samtalar både innan och efter om vad inre barnet är, om din upplevelse och om hur du kan använda dig av denna typ av läkningsprocess.

Shadowwork Introduktion

”You wanted to accept everything, then accept madness too. Let the light of your madness shine, and in will suddenly dawn you. Madness is not to be despised and not to be feared, but instead you should give it life.” 

Carl Jung

Vi skyddar oss från mörker, smärta och förödmjukelse. Och vi hjälper hjärna till genom att kasta ljus och glitter över det svåra. Vi har blivit experter på att hjälpa egot på vägen med olika metoder för att mota mörkret inom oss.

Shadowwork är processen som gör att egot tillfälligt faller isär för att vi ska få se HELA sanningen om oss själva.
Vi gör shadowwork för att vi ska få uppleva känslan av total helhet när vi även integrerar skönheten från vår skugga i vårt liv. Självkärlek på riktigt!
Ljus och mörker får äntligen mötas. Båda behövs.
För sanningen är att så länge ljuset finns så finns också mörkret. Ju mer du förnekar och motar bort mörkret, desto kraftigare kommer det göra sig till känna inom dig. 

Meditationer, Workshops & Föreläsningar

Jag erbjuder olika meditationer, workshops och föreläsningar. Håll utkik i Kalendern för datum.

Mina kraftfulla och mycket omtyckta workshops, meditationer och sessioner, bland andra – Inner Child Meditation & Healing samt Shadowwork Intro – kan du boka eller beställa till ditt privata event, din kurs eller kanske till ditt retreat? 

Så tycker klienterna

Så tycker klienterna som lämnat recensioner på bokadirekt:

5/5 Fantastiskt bra

5/5
"Tibetansk Ansiktsmassage. Så behaglig ansiktsmassage, djupt avslappnande och ro för själen!"
Anette
Tibetansk ansiktsmassage
5/5
"Erika guidade oss genom en kraftfull meditation. Vi fick sånt fint bemötande. Lokalen ingav ett skönt lugn. Tack 🙏🏾"
Linn
Meditation - Inre barnet
5/5
"En helt ljuvlig upplevelse! Healing och massage och total avslappning. Härlig lokal och Erika kan verkligen sin sak!"
Annika
Tibetansk Ansiktsmassage
5/5
"Mötet med Erika gjorde verkligen gott för mig. Jag kan varmt rekommendera Erika om man kört fast i sitt egna tankemönster."
Carolina
Coaching
5/5
"Jag fick en helt underbar ansiktsmassage! Jag kände mig så omhändertagen och var i total avslappning efteråt. <3"
Anna
Tibetansk Ansiktsmassage
5/5
"Fylld av så mycket värme, trygghet och många nya insikter efter mitt första besök hos Erika. Jag längtar redan till nästa gång."
Linda
Coaching & Ansiktsmassage
5/5
"En väldigt fin kväll med övningar som gav både insikter och väckte tankar. En härlig stund av egentid och egenkärlek."
Emma
Workshop
5/5
"Med värme och mjukhet guidar Erika mig in till att möta mitt inre barn. Efteråt är hon genuint intresserad av mig och min upplevelse. Den här inre barnet meditationen är något alldeles speciellt. Tack Erika för kärleken."
Amanda
Meditation - Inre barnet
5/5
"Det här var precis vad jag behövde just nu, att komma i kontakt med min intuition och mitt hjärta. Tack för en mycket givande kväll Erika!"
Therese
Workshop

Boka din tid

Hos mig har du möjlighet att arbeta med de livsområden som du medvetet vet att du vill förändra men även det som undermedvetet begränsar dig och håller dig tillbaka.

När du kommer till mig ser jag hela dig och anpassar mina verktyg och mitt arbetssätt för att tillmötesgå dina förväntningar och önskemål.