Här får du en stund bara för dig. Under kvällen erbjuds återhämtning med hjälp av guidad meditation i delad kraftfull energi. Du får möjlighet att i tryggt sällskap dela det du önskar utveckla eller släppa taget om. Alla är välkomna. Vi lyfter och stärker varandra tillsammans. Du får öva på att lyssna inåt på din intuition och stärka din egen kraft för en starkare självkänsla och mer självförtroende i vardagen. Tillsammans gör vi övningar för en stärkt självkärlek och personlig utveckling. Utöver övningar och praktiska verktyg, får du även individuell coaching genom vägledande/kraftfulla frågor och visualiseringsövningar.

Datum och tid:  

19.30-21.00 Tisdag 26 okt

19.15 -21.00 Måndag 8 nov, måndag 22 nov

Plats: Room For Recovery i Kungsbacka

Boka : Erika Holm, Kungsbacka – Bokadirekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *